Ohita navigaatio

Yhdistyksen historian ensimmäinen etävuosikokous pidettiin Orimattilassa

Yhdistyksen vuosikokous jouduttiin koronakevään takia siirtämään syksyyn. Varmuuden vuoksi kokous päätettiin pitää etäkokouksena, kun se oli poikkeuksellisesti yhdistyslain mukaan mahdollista. Tämä osoittautuikin oivaksi ratkaisuksi, kun näytti siltä, että korona oli taas kesätauon jälkeen nostamassa päätään.

Kokouksen järjestäjänä toimi OAJ Orimattila. Kokousväki osallistui kokoukseen Webex-järjestelmän kautta ja Erkko-lukiolla oli paikalla innostuneiden orimattilalaisaktiivien joukko varmistamassa kokouksen sujumisen. Kokouksen puheenjohtajana toimi Marjut Koukkula ja sihteerinä Olli Alanko.

Kokouksen aluksi etäjaettiin OAJ:n pronssiset ansiomerkit varhaiskasvatuksen opettaja Sini-Lange Härköselle ja teknisen työn opettaja Jarkko Härköselle. Luokanopettaja Heli Pohjoselle luovutettiin OAJ:n hopeinen ansiomerkki.

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2019 toimintakertomus ja tilit. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Tarja Mäenpää Salpauksesta.

Tapahtumat

Tapahtuma | 12.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 14.12.2023

Yhdistysten joulutapaaminen

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.