Ohita navigaatio

Yhdistysten tuki

Koulutus- ja vaikuttamistoiminta

OAJ Päijät-Häme järjestää jäsenilleen ja jäsenyhdistysten aktiiveille paljon koulutusta ja jäsentapahtumia. Yhteistyökumppaneita esim. kansanedustajia, kuntapäättäjiä ja oppilaitosten johtoa tavataan säännöllisesti. Koulutus- ja vaikuttamistilaisuuksien suunnittelusta vastaa kulutus- ja vaikuttamisjaos.  Työryhmän vetäjänä toimii koulutussihteeri. Tutustu OAJ Päijät-Hämeen koulutustarjontaan tästä.

Olethan yhteydessä meihin, jos sinulla on hyviä kehittämisideoita!

Edunvalvontajaos

Edunvalvontajaoksen muodostavat alueen pääluottamusmiehet. Jaoksen toiminnasta vastaa alueasiamies. Edunvalvontajaos tarjoaa pääluottamusmiehille vertaistukea ja mahdollisuuksia keskustella ajankohtaisista edunvalvonta-asioista yhdessä. Jaoksessa laaditaan edunvalvontaan liittyviä kannanottoja, mielipidekirjoituksia ja aloitteita OAJ:n valtuustoon tarpeen mukaan.

Työsuojeluverkosto

Työsuojelujaos on OAJ Päijät-Hämeen uusin toimielin ja se on aloittanut toimintansa vuoden 2020 alusta. Sen tehtävänä on perehtyä työsuojeluasioihin ja tukea alueen työsuojelutoimijoita. Työsuojeluverkoston vetäjänä toimii alueasiamies.

Vaikuttamisavustukset

OAJ Päijät-Häme tukee jäsenyhdistystensä vaikuttamistoimintaa myöntämällä vaikuttamisavustuksia. Avustuksia voi hakea ympäri vuoden hallituksen kokousaikataulun puitteissa. Katso hakuohjeet tästä.