Ohita navigaatio

Vuosikokoustunnelmia

OAJ Päijät-Hämeen vuosikokous pidettiin etäkokouksena Vuorikadun toimistolta käsin tiistaina 8.12. klo 18. Paikalla Teams- kokouksessa oli 52 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Heli Leminen ja sihteerinä Marko Varjos. Paikalla oli myös useita muita ammatillisen jaoksen aktiiveja tarkastamassa valtakirjoja, kirjaamassa osallistujia osallistujalistaan sekä huolehtimassa tekniikan toimivuudesta.

Kokous sujui epätavallisesta toteutustavasta huolimatta perinteisissä merkeissä. Alussa katsoimme vakuutusyhtiö Turvan yhteistyövideon. Jos kokous olisi pidetty tavalliseen tapaan livenä, osallistujille olisi ollut jaossa myös esitteitä ja käsidesit. Nyt niiden jakaminen siirtyy seuraavaan tilaisuuteen.Kokouksessa hyväksyttiin uhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021. Yhdistyksen aktiivitoiminnasta pois jäävän Airi Aikion tilalle hallituksen jäseneksi valittiin Mari Keituri. Tilintarkastajat valittiin ja päätettiin matkakorvauksista,  puheenjohtajan ja alueasiamiehen palkkioista sekä yhdistyksiltä kannettavan jäsenmaksun määrästä. Lopuksi todettiin muissa asioissa, että OAJ Iitin jäsenhakemus on hyväksytty.

Lyhyestä virsi kaunis- kokous päättyi n. tunnin kokustamisen jälkeen.

Tapahtumat

Tapahtuma | 16.10.2023

Työvaliokunta

Tapahtuma | 2.11.2023

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.