Ohita navigaatio

Vuosikokous peruttu ja siirretty etäkokoukseksi 8.12.

OAJ Päijät-Hämeen 24.11.vuosikokous joudutaan valitettavasti perumaan. Hykyn on antanut suosituksen, että yleisötilaisuuksissa henkilömäärä rajoitetaan 10 henkilöön ja olemme saaneet kysyttäessä vahvan suosituksen, että kokousta ei tässä epidemiatilanteessa järjestettäisi lähikokouksena.

Saimme OAJ:lta tänään ohjeen, että kokousta ei voida pitää etäkokouksena, jos se on alun perin kutsuttu koolle lähikokouksena. Etäkokous pitää kutsua uudelleen koolle noudattaen säännöissä mainittua 14 vrk aikarajaa. Uusi kokouskutsu lähetetään yhdistyksille pikimmiten ja kokoukseen pyydetään uudet ilmoittautumiset. Joulukuussa pidettävään etäkokoukseen osallistuvat saavatalkuperäisen suunnitelman mukaisesti Kahiwa Coffee&Winen lahjakortin.

Vaikka kokousta ei huomenna voida pitää, alkuperäiseen vuosikokoukseen ilmoittautuneet voivat noutaa kokousruuan Malskin Bistron noutopöydästä klo 16-17.30. tai jäädä ruokailemaan paikan päälle riittävä väljyys huomioiden. Yhdistys joutuisi näin pikaisessa perumistilanteessa maksamaan ruokakuluista valtaosan, joten osallistujat saavat maittavaa ruokaa hyvityksenä nopealla aikataululla tapahtuneesta muutoksesta. Alkupalat jokainen voi ravintolassa koota itse noutorasiaan ja pääruuan kokki annostelee. Hygieenistä annostelua varten on tarjolla käsidesiä ja kertakäyttökäsineitä. Meille on tilattu maukas pikkujoulumenu (45€), joten toivottavasti mahdollisimman moni pystyy oman ruokansa nauttimaan.

On harmittavaa, että muutoksia tulee näin viime tipassa, mutta haluamme toimia vastuullisesti ja pitää huolta osallistujien turvallisuudesta.

Etävuosikokous pidetään 8.12. Teamsissa. Ilmoittaudu mukaan: https://q.surveypal.com/Etavuosikokous-8.12.2020

Tapahtumat

Tapahtuma | 27.9.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 16.10.2023

Työvaliokunta

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.