Ohita navigaatio

Vaalikirje ehdokkaille vain klikkauksen päässä

Kevään kuntavaaleihin on aikaa enää n. puolitoista kuukautta. Aiempina vaalivuosina näihin aikoihin vaalitilaisuudet ovat pyörineet kunnissa ja ehdokkaat ovat päässeet keskustelemaan äänestäjien kanssa toreilla ja erilaisissa tapahtumissa. Nyt on toisin. Vaalitilaisuudet näyttävät siirtyneen sähköiseen maailmaan.

OAJ Päijät-Häme on lähestynyt lahtelaisia kuntavaaliehdokkaita OAJ:n Ratkaisuja kunnille- esitteellä ja kuntavalikirjeellä. Paikallisyhdistykset voivat ladata sekä kuntavaalikirjeen että Ratkaisuja kunnille- esitteen OAJ Päijät-Hämeen nettisivujen kuntavaalit- välilehdeltä. Kuntavaalikirje on yhdistysten käytettävissä sekä pdf- versiona että Canva- ohjelmalla muokattavana linkkinä. Intoa virtuaaliseen(kin) vaalityöhön!

https://www.canva.com/design/DAEW2PnSALU/share/preview?token=pg6DLPlMm7P6GPcKfXJaYw&role=EDITOR&utm_content=DAEW2PnSALU&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

 

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.