Ohita navigaatio

Toimistosihteerin tehtävä haettavana

OAJ Päijät-Häme hakee laaja-alaista TOIMISTOSIHTEERIÄ vakinaiseen osa-aikaiseen (30h/vko) työsuhteeseen 1.12.2021 alkaen.

OAJ Päijät-Häme on opettajien ammattijärjestö OAJ:n alueyhdistys. OAJ Päijät-Hämeen toimialueena on Päijät-Hämeen kunnat. Tehtävänämme on vastata alueellisesta edunvalvonnasta ja tehdä näkyvää koulutuspolitiikkaa. Jäsenyhdistyksiimme kuuluu noin 2500 henkilöjäsentä. Tuemme alueellamme toimivia OAJ:n paikallisyhdistyksiä sekä jäsenyhdistyksiä.

Toimistomme ja toimistosihteerin työpaikka sijaitsee Lahdessa Vuorikadulla.

Toimistosihteerin työtehtäviin kuuluu mm.:

– toimiston käytännön asioiden monipuolinen hoitaminen

– viestintä ja yhteydenpito mm. jäsenyhdistyksiin, aktiivitoimijoihin ja sidosryhmiin

– laskutuksen ja maksuseurannan hoitaminen tiliöinteineen

– ostolaskujen käsittely ja maksatus tiliöinteineen

– palkkojen, palkkioiden ja matkakulujen maksaminen ja näihin liittyvien viranomaisilmoitusten tekeminen (mm. tulorekisteri) sekä tiliöintien hoitaminen

– OAJ Päijät-Hämeen, Lahden OAY:n, opettajien huoneiston ja JUKO:n yhteistoimintaryhmän kirjanpidon ja tilinpäätöksen tekeminen

– tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyihin osallistuminen

– jäsenpalvelun ja jäsenrekisterin käyttö sekä kysymysten ohjaaminen eteenpäin

– muut työnantajan määräämät tehtävät

Arvostamme positiivista ja itsenäistä otetta työtehtäviin, sosiaalisuutta sekä joustavuutta erilaisten tehtävien hoitamisessa. Eduksi on myös, jos hakijalla on kokemusta yhdistys- koulu-, oppilaitos- tai järjestötyöskentelystä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä halua oppia uutta.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai muu todennettava osaaminen. Toimistosihteeri perehdytetään tehtäviinsä hyvin. Hän työskentelee kaksi ensimmäistä työviikkoa yhdessä nykyisen toimistosihteerin kanssa.

Palkka on 2250 euroa/kk. Työaika on 30 tuntia viikossa. Työsuhteessa on viiden (5) kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemukseen vapaamuotoisen esittäytymisen lisäksi kattavan CV:n ja mahdolliset suosittelijat. Todistusjäljennöksiä ei tarvitse liittää hakemukseen.

Hakuaika päättyy torstaina 14.10.2021 kello 12.00. Postitse lähetetyt tai muuten paperisena tai vaihtoehtoisesti sähköisenä toimitetut hakemukset tulee olla perillä edellä mainittuun aikaan mennessä. Hakemukset toimitetaan osoitteeseen:

– OAJ:n Hämeen aluetoimisto, Vuorikatu 20b, 15110 Lahti – oaj.paijat-hame@phnet.fi

Haastattelut järjestetään niihin erikseen kutsuttaville viikolla 42 (ma-pe 18.10.-22.10.2021). Valitulle henkilölle ilmoitetaan valinnasta 5.11.2012. Tiedusteluihin vastaa puheenjohtaja Heli Pohjonen, puheenjohtaja@oajpaijathame.fi, puh. 040-558 2532 (parhaiten tavoittaa keskiviikkoisin klo 9-15 ja muina arkipäivinä klo 14-16) ja alueasiantuntija Marko Varjos, alueasiantuntija@oajpaijathame.fi puh. 050-384 3905.

Hakuilmoitus julkaistaan Duunitori, avointyopaikka.fi sekä Indeed-palveluissa ja Te-palveluiden nettisivuilla.

Tapahtumat

Tapahtuma | 16.10.2023

Työvaliokunta

Tapahtuma | 2.11.2023

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.