Ohita navigaatio

Palkkapäivä! Lähdetään yhdessä Senaatintorille!

Kunta-alan neuvottelutilanne on hankala. Neuvottelujen vauhdittamiseksi JUKO on asettanut ylityö- ja vuoronvaihtokieltoja sekä antanut lakkovaroituksia. Tällä erää lakkovaroituksia ei ole vielä Päijät-Hämeeseen tullut, mutta OAJ Päijät-Häme on omalta osaltaan valmistautunut mahdollisiin järjestöllisiin toimiin.

JUKO ja JAU järjestävät Helsingin Senaatintorilla Palkkapäivä- mielenilmauksen tiistaina 5.4. klo 17-19. Mieltä ilmaistaan sen puolesta, että kunta-alan ammattilaiset saisivat tärkeästä työstään oikeudenmukaisen korvauksen. Luvassa on yhteishengen nostatusta ja ohjelmaa. Tapahtuman juontajana toimii Ina Mikkola ja musiikista vastaavat Paleface ja Jonna Tervomaa. Puheenvuoroja kuullaan järjestöjen puheenjohtajilta sekä puolueiden nimekkäiltä’ edustajilta.

OAJ Päijät-Häme järjestää maksuttoman bussikyydin tapahtumaan ja takaisin. Bussi lähtee Lahden Matkakeskukselta klo 15.30 ja paluumatkalle Helsingistä tapahtuman päätyttyä. Jokainen tapahtumaan osallistuva saa OAJ:n teltalta Senaatintorilla lämmittävän pipon,
piristäviä eväitä sekä tietysti tapahtuman henkeen sopivia kylttejä sekä ilmapalloja. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä! Ilmoittaudu heti ja nähdään tiistaina 5.4.!
Ilmoittaudu tästä: https://q.surveypal.com/Palkkapaiva-qwJTyprfDL64vRZg

Tapahtumat

Tapahtuma | 21.2.2024

hallituksen kokous

Tapahtuma | 21.2.2024

Eläkeilta

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.