Ohita navigaatio

Päijät-Hämeen vuoden ammatilliseksi opettajaksi valittiin Jyrki Rahikainen

OAJ Päijät-Häme valitsee vuosittain jäsenyhdistystensä ehdotusten perusteella vuoden ammatillisen opettajan.  Valinta julkistetaan tänä vuonna maailman opettajien päivänä (MOP) 5.10. Vuoden ammatillinen opettaja valitaan Päijät-Hämäläisten ammatillisten oppilaitosten opettajien keskuudesta. Ammatillisia oppilaitoksia ovat alueen toisen asteen ja ammattikorkea-asteen oppilaitokset.
Tällä kertaa valinnalla halutaan korostaa ammatillisen koulutuksen ja opettajuuden pitkää ja monipuolista kaarta.
Päijät-Hämeen vuoden 2019 ammatilliseksi opettajaksi valitaan koulutuskeskus Salpauksen liiketalouden opettaja Jyrki Rahikainen. Jyrki on ollut Salpauksen ja sitä edeltävien oppilaitosten opettajan vuodesta 1985 alkaen. Pitkään uraan on mahtunut lukemattomia muutoksia ja uudistuksia. Oppilaitokset ja niiden nimet ovat vaihtuneet samoin kuin opetussuunnitelmat ja metodit. Perinteikäs lahtelainen kauppaoppilaitos on nykyään osa koulutuskeskus Salpausta.
Jyrkin rauhallinen suhtautuminen on kantanut yli muutosten ja johtanut viidelle vuosikymmenelle ulottuvaan opettajauraan. Pitkä ura hektisen maailman keskellä on asia, joka luo pysyvyyttä ja syvyyttä muutosten rinnalle.
Opettajauran ohella Jyrki on toiminut pitkään opettajayhdistysten aktiivijäsenenä. Jyrki on hoitanut tilit ja talouden omaan luontaiseen rauhalliseen ja jämptiin tyyliinsä. Jyrkin osallistumiseen on aina voinut luottaa.
Jyrkin yhdistys on Päijät-Hämeen kaupan ja kulttuurialan opettajat ry. Päijät-Hämeen kaupan ja kulttuurialan opettajiin kuuluvat kaupan ja liiketalouden sekä kulttuurialan opettajat.

Tapahtumat

Tapahtuma | 12.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 14.12.2023

Yhdistysten joulutapaaminen

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.