Ohita navigaatio

Opettajien pickleball-nelinpeliturnaus 14.5.2022 Suonenjoella

 

https://www.kll.fi/tapahtumat/opettajien-pickleball-nelinpeli/

Opettajien pickleball– nelinpeliturnaus järjestetään ensimmäistä kertaa Suonenjoella uudessa monitoimihallissa. Pelejä pelataan kolmessa neljän joukkueen lohkossa.  

Sarjoja on yksi ja joukkueet (12kpl) turnaukseen valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimijoukkuemäärä on 8, jotta turnaus toteutuu. Järjestäjä pidättää oikeuden lisätä joukkueiden määrää tarvittaessa. 

Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ilmoittautuneille joukkueille lähemmin. Pelit pelataan yhden päivän aikana. Joukkueilla on tuomarointivelvollisuus pelien välissä. 

Osallistumismaksu 20e/joukkue. Maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksu sisältää salimaksun ja pelipallot.  

Ilmoittautuminen sähköpostilla pickleballturnaus22@gmail.com (Pelaajien nimet, paikallisyhdistys ja yhteystiedot). Ilmoittautumisaika 28.3.-29.4.2022. 

Osanotto–oikeus on jokaisella Opettajien ammattiyhdistyksen (OAY) jäsenellä, OAO piirin jäsenyhdistyksen tai sen alayhdistyksen ja LTOL:nFSL:nYLL:n sekä SOOL:n jäsenellä. Joukkueen pelaajien ei tarvitse olla samasta paikallisyhdistyksestä. 

Pelaajat ovat vakuutettu KLL:n toimesta. 

Yhteyshenkilöt Mikko Nenonen ja Sami Kämäräinen. Lisätiedot sähköpostilla pickleballturnaus22@gmail.com 

Paikka: Lintharjun Liikuntakeskus 

Kaatronkatu 1 77600 Suonenjoki 

Aika: 14.5.2022 

Järjestäjä: Koululiikuntaliitto / OAJ:n Suonenjoen paikallisyhdistys 

Tapahtumat

Tapahtuma | 12.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 14.12.2023

Yhdistysten joulutapaaminen

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.