Ohita navigaatio

Onnea uudelle jäsenyhdistykselle!

OAJ:n Päijät-Hämeen ammatillisten opettajien ja asiantuntijoiden paikallisyhdistyksen perustamiskokous pidettiin 30.11. Yhdistys on ensimmäinen maakunnallinen ammatillinen paikallisyhdistys OAJ:n historiassa. Yhdistys on B-mallinen eli sen jäseniä voivat olla Päijät-Hämeessä toimivat ammatilliset opettajayhdistykset että henkilöjäsenet. Perustamiskokous valitsi yhdstyksen puheenjohtajaksi Tarja Mäenpään. Hallituksen ja puheenjohtajan kausi on kalenterivuoden mittainen. Jäsenmaksuprosentiksi päätettiin 0,01%. Yhdistyksellä on jäsentensä osalta paikalliset neuvottelu-ja sopimusoikeudet. Pääluotamunsmiehenä jatkaa Marko Varjos.

Yhdistyksen perustamiskuviot etenevät niin, että paikallisyhdistyksen perustamista käsitellään OAJ:n järjestö-ja viestintätoimikunnassa 8.11. ja yhdistys hakee OAJ:n hallutukselta paikallisyhdistysoikeuksia. Kun hakemus on hyväksytty, yhdistys reksiteröidään PRH:n yhdistysrekisteriin ja se hakee OAJ:n Päijät-Hämeen alueyhdistyksen jäsenyyttä. Näillä näkymin uuden paikallisyhdistyksen pitäisi olla toiminnassa vuoden 2024 alusta.

#opehommat #oajry #oajkannattaa #oajneuvottelee

Tapahtumat

Tapahtuma | 12.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 14.12.2023

Yhdistysten joulutapaaminen

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.