Ohita navigaatio

OAJ tulee kylään! PERUTTU

OAJ on thenRoad on päätetty perua koronatilanteen takia. Haluamme toimia vastuullisena tapahtumajärjestäjänä ja järjestää kunnon tapahtuman sitten, kun siihen on mahdollisuus. Kontaktien välttäminen olisi ollut toritapahtuman pop up- koulussa ja jäsenillassa hankalaa. Uskomme, että striimattu jäsenilta ei olisi ollut niin kiinnostava kuin live-tapahtuma ohjelmineen ja grilliruokineen. Palataan asiaan ensi syksynä, jos saamme silloin mahdollisuuden tilaisuuden järjestämiseen.

 

OAJ tulee kylään Orimattilaan!

OAJ on the Road- kierros tuo  koulutuksen, kasvatuksen ja tutkimuksen ajankohtaiset keskusteluaiheet Päijät-Hämeeseen. Päivä on täynnä tapahtumia aamusta iltaan.

Aamulla OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen tutustuu Myllylän kouluun  OAJ Orimattilan ja alueyhdistyksen väen kanssa. Mediatapaamisessa lehdistö ja paikallismediat kuulevat koulutuksen, kasvatuksen ja tutkimuksen ajankohtaisasioista ja voivat kysysä niistä puheenjohtaja Luukkaiselta. Päivällä OAJ-aktiivit tapaavat Orimattilan päättäjiä lounastapaamisen merkeissä.

Koko kaupunki pääsee virittäytymään koulutusmaailmaan tunnelmaan klo 14.30-17, kun toriatapahtuma tuo Varsapuistoon pop up- koulun ja paljon mielenkiintoisia haastateltavia. Muistoja ja terveisiä luetaan haastattelujen lomassa. Pop up- koulunopettajat odottavat innokkaina, että pääsevät esittelemään omaa osaamisalaansa ja kertomaan, mitä nykykoulussa tapahtuu. Tarjolla on Merosen makkaraa ja mielenkiintoista kuultavaa. Voit vaikkapa tipauttaa #sitoutunut- laatikkoon omat mukavat terveisesi entiselle opettajallesi tai kertoa hyvistä koulumuistoistasi.

Päivä huipentuu Opettajien iltaan, jossa nautimme viihteellisestä ohjelmasta, hyvästä ruuasta ja tunnelmasta. Puheenjohtaja Olli Luukkainen on mukana illassa. Opettajien ilta pidetään Niemisten Maamiesseuran talolla lähellä Orimattilan keskustaa klo 17.30 alkaen.

Tapahtuman ohjelma ja kutsu iltatilaisuuteen toimitetaan yhteysopettajien ja jäsenyhdistysten kautta. Tilaisuuksissa noudatetaan terveysviranomaisten koronaohjeita ja huolehditaan terveysturvallisuudesta.

OAJ on the Roadin nettisivuihin voit tutustua tästä.

Tervetuloa mukaan iloiseen tunnelmaan!

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 27.9.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 16.10.2023

Työvaliokunta

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.