Ohita navigaatio

OAJ Hollolan paikallisyhdistys esittäytyy

OAJ Hollolan paikallisyhdistyksessä on n. 280 jäsentä. Aktiivinen yhdistyksemme on Kärkölän kanssa yhteinen – edustamme siis kahta eri työnantajaa. Jäsenistöömme kuuluu varhaiskasvatuksen opettajia, luokanopettajia ja aineenopettajia. Hallituksessa on 9 jäsentä sekä puheenjohtaja. Kokoustamme n. 6 kertaa vuodessa. Kokouksissa ovat aina mukana pääluottamusmiehet, luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut. Keskustelu kokouksissamme on aktiivista, erityisesti edunvalvonnan asioista. Edunvalvontajaos kokoontuu säännöllisesti pohtimaan arjen haasteita.
Kahden kunnan yhdistyksen rikkaus on, että voimme jakaa ratkaisujamme edunvalvonnan asioista. Vuosikokouksia meillä on yksi, keväällä. Houkuttelemme sinne jäsenistöä hyvän iltapalan ja konserttilipun voimalla. Hallitus pyrkii tapaamaan erilaisissa vaikuttamistilaisuuksissa esimiehiä ja muita kuntien virkamiehiä. Osa tilaisuuksista on keskusteluja ajankohtaisista asioista, osa epävirallisia, vapaamuotoisia tilaisuuksia. Jäsenistölle järjestetään jäseniltoja ajankohtaisista ja askarruttavista asioista. Pikkujoulut ja liikuntatapahtumat ovat olleet suosittuja virkistystapahtumia. Järjestämme myös parin vuoden välein matkoja. Olemme käyneet mm. Pietarissa, Prahassa. Onnittelemme myös vuosittain 50 ja 60 vuotta täyttäviä, yleensä teatteri- tai konserttielämyksellä. Tänä vuonna joulutervehdyksenä tarjoamme jäsenistöllemme joulukukan.

Tapahtumat

Tapahtuma | 21.2.2024

hallituksen kokous

Tapahtuma | 21.2.2024

Eläkeilta

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.