Ohita navigaatio

Marko Varjos jatkaa alueasiantuntijana

OAJ:n hallitus on nimittänyt kokouksessaan OAJ Päijät-Hämeen alueasiantuntijaksi Marko Varjoksen kaudelle 1.8.2023-31.7.2026. Marko VArjos toimii Koulutuskeskus Salpauksessa lehtorina ja pääluottamusmiehenä.

Alueasiantuntijan tehtävä oli OAJ:n ohjeiden mukaisesti julkisesti haettavana yhdistyksen nettisivuilla ja Facebookissa ja siitä informoitiin jäsenyhdistyksiä sähköpostitse. Paikkaa haki kaksi ehdokasta ja heidät haastateltiin työvaliokunnan kokouksen yhteydessä. Marko Varjos ei esteellisenä osallistunut toisen hakijan haastatteluun. Molemmille ehdokkaille esitettiin samat peruskysymykset sekä tarkentavia lisäkysymyksiä. OAJ:n ohjeistuksen mukaan hakijatiedot ja valintaan liittyvät perustelut eivät ole julkisia, vaan hakijoiden henkilötiedot suojataan ja haastattelutilanteeseen liittyvät lomakkeet/dokumentit hävitetään, kun uusi alueasiamieskausi on alkanut.

Hallitus päätti huhtikuun kokouksessaan, että OAJ Päijät-Hämeen alueasiamieheksi ehdotetaan MArko Varjosta. OAJn hallitus käsitteli ehdotukset ja päätti valinnasta kokouksessaan 12.-13.4.

Tapahtumat

Tapahtuma | 12.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 14.12.2023

Yhdistysten joulutapaaminen

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.