Ohita navigaatio

LUMATIKKA-koulutusta tarjolla!

Kiinnostaako matematiikan täydennyskoulutus? Akuvuonna alkaa matematiikan opetuksen täydennyskoulutusohjelma LUMATIKKA. Koulutus toteutetaan verkossa suomeksi ja ruotsiksi, ja se on osallistujille maksuton. Kohderyhmänä varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajat. Koulutusohjelmassa tuetaan opettajia kehittämään omaa opetusta ja havaitsemaan tutkivan opetuksen merkityksen työyhteisön voimavarana. Kokonaisuuden tavoitteena on kasvattaa matikkainnostusta kaikilla opetusasteilla sekä lisätä vuoropuhelua eri asteiden opettajien välillä. Lisätietoa https://www.luma.fi/ sekä alla.

**

LUMATIKKA – Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma

Kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteisen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi.

Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja tarpeesi ja aikataulusi mukaan täysin verkon välityksellä. Valikoima verkkokursseja alkaa aina lukukausittain vuosina 2018-2022, joten voit tarvittaessa hajauttaa opintoja useammalle vuodelle. Kursseilla voit edetä omassa tahdissa tai yhteisen tavoiteaikataulun mukaisesti.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton. Ohjelman toteuttavat seitsemän yliopistoa ja ammattikorkeakoulua LUMA-keskus Suomi -verkoston koordinoimana. Tutustu ohjelmaan tarkemmin osoitteessa https://lumatikka.luma.fi tai kysy lisätietoja info@lumatikka.luma.fi.

Kevään MOOC-kurssit ajalla 11.1.-18.4.2021

Ohjelman maksuttomat verkko-opinnot ovat suoritettavissa MOOC.helsinki.fi-palvelussa keväällä aikavälillä 11.1.-18.4.2021. Ilmoittautua voi kurssien alkamiseen saakka ohjelman verkkosivuilla.

LUMATIKKA1 – kaikkien asteiden opettajille yhteinen koulutusosio (3 op)

  • Matematiikan polulla varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle: kurssikuvaus

LUMATIKKA2 – luokka-astekohtainen koulutusosio (6 op)

  • Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen matikkaa lapsilähtöisesti: kurssikuvaus
  • Luokkien 1-6 matikkaa oppilaslähtöisesti ja toiminnallisesti: kurssikuvaus
  • Luokkien 7-9 matikkaa oppilaslähtöisesti ja toiminnallisesti: kurssikuvaus
  • Lukiomatikkaa opiskelijakeskeisesti ja mielekkäästi: kurssikuvaus
  • Ammatillisen koulutuksen matikkaa opiskelijakeskeisesti: kurssikuvaus

LUMATIKKA3 – valinnainen koulutusosio (3 x 2 op = yht. 6 op)

Tapahtumat

Tapahtuma | 12.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 14.12.2023

Yhdistysten joulutapaaminen

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.