Ohita navigaatio

Lahden lastentarhanopettajat esittäytyy

Tervehdys Lahden lastentarhanopettajat ry:stä!

Yhdistykseemme kuuluu yhteensä 244 lahtelaista varhaiskasvatuksen opettajaa, varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ja päiväkodin johtajaa kunnallisella ja yksityisellä sektorilla. Tällä hetkellä hallitukseen kuuluu yhdeksän henkilöä varajäsenineen ja luottamusmies. Tulevassa syyskokouksessa yhdistyksen hallitus tulee esittämään kokoukselle, että yhdistyksen nimi muutetaan Varhaiskasvatuksen opettajien Liiton, VOL:n nimenmuutoksen ohjaamana Lahden varhaiskasvatuksen opettajat ry:ksi.
Olemme aktiivisesti yhteydessä paikallisiin päättäjiin ja virkamiehiin. Jäsenistön kanssa olemme kuluneen vuoden aikana tavanneet valitettavan vähän. Mukavia ja tärkeiksi koettuja tapahtumia ja toimintamuotoja vuosien varrelta ovat olleet mm. päiväkodin johtajien after work -tapahtumat, erilaiset työhyvinvointitapahtumat (teatteri, saunailta, viini-ilta), unohtamatta tärkeimpiä eli koulutus- ja edunvalvontailtoja, joissa on käsitelty hyvän ruuan ja seuran merkeissä ajankohtaisia asioita. Jo useampana keväänä olemme tavanneet jäsenistöä Kaijansinkon puutarhalla ajankohtaisten edunvalvonta- ja kukka-asioiden äärellä. Olemme muistaneet jäsenistön 50- ja 60-vuotismerkkipäiviä paikallisin kahvilalahjakortein jo pitkään, ja nämä on koettu mukaviksi.

Viestimme jäsenistöllemme aktiivisesti niin sähköpostin kuin facebook-sivujenkin välityksellä. Myös puheenjohtajakirjeillä pyrimme tavoittamaan jäsenistöä säännöllisesti.

Aktiivitoimijat ovat mukana edunvalvonnan, ammatillisuuden, yhteisöllisyyden ja joukkovoimankin hengessä. Meillä hallitustoimijoilla on paitsi aito halu toimia lahtelaisten varhaiskasvatuksen opettajien asialla, myös mukavaa keskenämme. 😊
Ryhmäkuvassa poseeraamme Sibeliustalon lavalla syksyllä 2019 järjestetyillä Lastentarhanopettaja-päivillä. Monivuotinen projekti oli meille työläs, mieluisa ja unohtumaton projekti. Kuvassa yhdistyksemme hallitus ja muita aktiivitoimijoita.

Työniloa ja aurinkoista syksyä!

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.