Ohita navigaatio

Julkaisemme päijäthämäläisten opettajataustaisten ehdokkaiden mielipidekirjoituksia

Eduskuntavaalit ovat kasvatuksen ja koulutuksen kannalta tärkeät vaalit. Eduskunnassa päätetään monista opettajan työn kannalta tärkeistä asioista kuten koulutuksen rahoituksesta, opettajien  kelpoisuuksista, oppimisen tuen resursseista ja opettajarekisteristä. Haluamme herättää keskustelua koulutusasioista ja tuoda esille OAJ:n ratkaisuja koulutusketjussa ilmenneisiin haasteisiin. Tähän on oiva tapa se, että haastamme ehdokkaina olevia kertomaan omia näkemyksiään koulutusasioista.

Julkaisemme päijäthämäläisten opetaajataustaisten ehdokkaiden kasvatus-ja koulutusaiheisia mielipidekirjoituksia FB:ssä ja nettisivuilla. Toivomme, että jäsenet osallisistuvat keskusteluun innokkaasti kommentoimalla ehdokkaiden kirjoituksia ja tekemällä niihin lisäkysymyksiä. Näin saamme aikaiseksi näkyvää ja ajankohtaista keskustelua, joka toivottavasti saa sekä päättäjät että suuren yleisön arvostamaan koulutusta ja suuntaamaan koulutukseen riittävät resurssit.

Ehdokkaat voivat lähettää kirjoituksia tiedottajallemme Anna Huhtamäelle anna.huhtamaki@edu.lahti.fi. Kirjoitusten lähettämisen mahdollisuudesta informoidaan Twitterissä, Facebookissa sekä puoluetoimistoille lähetettävässä infokirjeessä.

#koulutusratkaisee #vaalit2023

Tapahtumat

Tapahtuma | 16.10.2023

Työvaliokunta

Tapahtuma | 2.11.2023

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.