Ohita navigaatio

Hyvää syksyn ja lukuvuoden alkua!

OAJ Päijät-Häme toivottaa hyvää syksyä ja lukuvuoden alkua juuri Sinulle!

Yhdistyksen syyskausi käynnistyy vähitellen ja toimintaa suunnitellaan jälleen kerran (valitettavasti) koronan varjossa. Syyskauden aikana tärkeitä päätöksiä tehdään mm. toimstosihteerin tehtävien hoidon osalta, valitaan uusi hallitus ja puheenjohtaja sekä pohditaan toimminnan järjestämistä koronaturvallisesti.

Heti elokuun puolivälin jälkeen kokoontuvat OAJ on the Road- suunnitteluryhmä, toimistosihteerin tehtävien jatkoa pohtiva työryhmä, työaliokunta sekä työsuojeluvaltuutetuista koostuva työsuojeluverkosto.

Jos koronatilanne pysyy aisoissa, 22.9. Orimattilassa järjestetään OAJ on the Road, jossa OAJ:n edustajat tapaavat kaupunkien ja kuntien johtoa, koulutuksen järjestäjiä ja median edustajia. Keskusteluissa OAJ nostaa esiin ajankohtaisia aiheita sekä paikallisia kysymyksiä, joihin pitäisi puuttua. Kuntalaisille kiertue näyttäytyy yleisötilaisuuksissa, joissa keskustellaan opettajia, alan esihenkilöitä ja kouluyhteisöä puhuttavista ajankohtaisista aiheista sekä haastatellaan päättäjiä ja vaikuttajia. Kiertuepäivä huipentuu alueen opettajien iltaan, johon voi osallistua myös etänä. Mukana tapahtumissa on paikalla OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen. Toivottavasti tapaamme Orimattilassa!

Tapahtumat

Tapahtuma | 16.10.2023

Työvaliokunta

Tapahtuma | 2.11.2023

Hallituksen kokous

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.