Ohita navigaatio

ESS-Meidän juttu: Suunnittelua ja rentoutumista Kumpelissa

OAJ Päijät-Hämeen syksyn toiminta käynnistyi helteisenä lauantaina Heinolan Kumpelissa pidetyllä hallituksen suunnitteluseminaarilla. Päivän aikana suunnittelimme tulevia tapahtumia, pävitimme toimihenkilöiden tehtävänkuvat ja pohdimme yhdistyksen toimintatapoja ja käytäntöjä. Valitsimme myös uuden taloudenhoitajan. Tervetuloa Mikko Tähkänen tuohon tärkeään tehtävään!

Syksyn aikana on tulossa paljon mielenkiintoisia tapahtumia. Joulukuussa saamme Päijät-Hämeeseen vieraaksi OAJ:n uuden puheenjohtajan Katarina Murron. Päivä pitää sisällään päättäjä- ja virkamiestapaamisen, mediainfon, oppilatosvierailun ja Katarina kuulolla -jäsenillan.

Seminaarin työtahti oli tiukka, mutta kaikki asiat saatiin kuitenkin käsiteltyä aikataulussa. Työskentelyosuuden ja lounaan jälkeen osa porukasta jäi rentoutumaan Kumpelin poreisiin ja osa kiisi muihin puuhiin. Aurinkoisella terassilla oli mukava keskustella seminaarin annista ja katsella rentouttavaa jokimaisemaa.

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.