Ohita navigaatio

Eduskuntavaaliaiheinen yhdistyskilpailu ja jäsenten selfie-haaste

Selfie-haaste jäsenille

Välittäkää yhdistyksenne jäsenille tietoa selfie-haasteesta. Toivottavasti saamme paljon innokkaita osallistujia!

Haasteen ohjeet jäsenille: Tehdään kasvatuksen ja koulutuksen tärkeys näkyväksi somessa! Ota selfie ehdokkaan kanssa ja kerro, mistä OAJ:n eduskuntavaalitavoitteista keskustelitte (https://www.oaj.fi/politiikassa/vaalit2023/vaalitavoitteet/). Tägää ehdokas, lisää mukaan tunniste #vaalit2023 ja #koulutusratkaisee ja merkitse julkaisuun OAJ @oajry ja OAJ Päijät-Häme @oajph, niin muutkin löytävät julkaisusi. Haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl 50€ Salpauksen opetussalonki Helmen lahjakortteja.

Jos haluat osallistua arvontaan, ilmoita siitä tiedottaja Anna Huhtamäelle anna.huhtamaki@edu.lahti.fi.

 

Jäsenyhdistysten vaalikilpailu

OAJ:n tavoitteena on, että sekä jäsenet ja yhdistykset osallistuisivat aktiivisesti OAJ:n vaalitavoitteiden esilletuomiseen. Työtämme ohjaavat lait ja resurssit päätetään eduskunnassa, joten vaikuttamistyö on tärkeää. OAJ Päijät-Häme järjestää jäsenyhdistyksille vaalikilpailun, jossa yhden yhdistyksen vaalitoimet/vaalivaikuttaminen palkitaan 500€ virkistysrahalla ja kaikkien osallistuneiden yhdistysten kesken arvotaan 150€ virkistysrahaa kahdelle jäsenyhdistykselle. Vaalitoimet voivat olla ihan mitä tahansa vaan keksitte ja ideoitte.

OAJ toivoo, että vaalit ja opettajan työ tehdään näkyväksi somessa. Ottakaa vaalityöstänne kuvia ja julkaiskaa niitä yhdistyksenne kotivisuilla ja somekanavissa tunnisteilla #koulutusratkaisee ja #vaalit2023. Merkitkää julkaisuun mukaan myös OAJ Päijät-Häme tai vinkatkaa meille, mistä julkaisunne löytyy, niin voimme jakaa julkaisujanne ja tykätä niistä.

Kilpailuaikaa on vaalipäivään saakka. Osallistua voitte ilmoittamalla alueyhdistyksen sihteerille Anna Muikulle anna.muikku@lyk.fi 14.4. mennessä, mitä vaalitoimia teitte.

Tapahtumat

Tapahtuma | 21.2.2024

hallituksen kokous

Tapahtuma | 21.2.2024

Eläkeilta

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.