Ohita navigaatio

Voihan k-k-k-k- kevät!

Näin on varmasti yksi jos toinen, yhden jos toisen kerran huudahtanut. Ensin siirryttiin yhdessä yössä etäopetukseen ja harpattiin melkoinen digiloikka. Maamme osaavat opettajat tekivät töitä kellon ympäri sormet naputellen, nettiä surffaten ja niskat jumissa. Näin saatiin laadukas opetus sujumaan etänä kaikille oppilaille. Kipuilematta tämä etäopetusaika ei ole välttämättä sujunut, mutta positiivista palautetta koulujen järjestelyistä ja opettajien työskentelystä on tullut todella paljon. Hienoa Opettajat <3

Juuri kun tämä saatiin rullaamaan ja oppilaat oppivat poikkeuksellisissa oloissa ja poikkeuksellisin
menetelmin, tuli jälleen uusi poikkeus!

Lähiopetukseen palataan ensi viikolla vasten kouluasiantuntijoiden (opettajat, rehtorit) lausuntoja. Koulut, rehtorit ja opettajat joutuvat vielä viimeisillä kouluviikoilla kohtuuttoman kovan muutoksen eteen. Koulua pitäisi pyörittää normaaliin tapaan täysin epänormaaleissa oloissa. Hygienia- ja turvavälisääntöjä on noudatettava tarkasti. Ja miten, kas siinäpä pulma!

Jälleen maailman parhaat opettajat hoitavat homman! Onpa hienoa, että kerrankin koko valtakunnassa huomataan kuinka korvaamattoman tärkeää työtä opettajat tekevät!

Jokainen päivä on tärkeä, jokainen päivä KOULUSSA on tärkeä. Näin on. Pidetään tämä asia isosti esillä! Varsinkin päättäjille, jotka eivät kaikissa ratkaisussaan ole tätä aiemmin huomanneet. Koulu ON tärkeä ja siihen on panostettava kaikin tavoin, kaikkina päivinä!

Pysykää opettajat ja rehtorit terveinä ja järjissänne!

Marjut Koukkula, OAJ Päijät-Häme, OAJ Valtuusto, 2. varapuheenjohtaja

Tapahtumat

Tapahtuma | 21.2.2024

hallituksen kokous

Tapahtuma | 21.2.2024

Eläkeilta

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.