Ohita navigaatio

Koulutusrintamalta kuuluu hyvää!

Vaikka viime vuosi olikin aikamoinen painajainen. Syksy 2020 näytti lupaavalta, tilaisuuksia suunniteltiin ja jäseniä ilmoittautui runsaasti. Ajateltiin yhdessä, että korona oli edellisen kevään harmi. Sitten loppusyksy koitti ja kaikki tapahtumat jouduttiin perumaan. Taas.

Hyvää siinä kaikessa oli yhteistyökuvion muodostuminen Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueyhdistysten kanssa, he kun olivat kovin innokkaita etäjärjestäjiä. Siihen nähden, kuinka runsaasti aikaisempiin tapahtumiin oli saatu osallistujia, nähtävissä oli kuitenkin melko selvää Teams-puutumista. Etätapahtumista jäi puuttumaan intoa, kontaktia ja lopulta myös osallistujia.

Tätä syksyä odotan innolla, jälleen täynnä uskoa, että tapahtumia voi ja kannattaa suunnitella! Ja näyttäisi siltä, että jäsenet ovat samoilla linjoilla, koska ensimmäinen isompi tapahtuma 5.10. MOP Murhamysteeri-illallinen on jo täynnä.

Pian sen jälkeen onkin tulossa Järjestövalmiusilta 11.10., joka viime kerralla pidettynä oli kuuma aihe. Yhteysopettajat kutsutaan yhteen 16.10. Etäkoulutukset ovat ehkä tulleet jossain määrin jäädäkseen ja tänä syksynä hyppäämme mukaan Kanta-Hämeen Vastuut ja velvollisuudet -koulutuksiin. Lisäksi syksylle on suunnitteilla vielä ainakin liikuntapäivää sekä mielenkiintoinen luento empaattisen ihmisen sudenkuopista.

Suuria jäsenmääriä liikuttavat tapahtumat ovat vain osa OAJ:n koulutustarjontaa. Aktiivisena toimihenkilönä pääsen itsekin nauttimaan useista koulutuksista ja niiden takia pidän yhdistystoimintaa mahtavana harrastuksena, joka rikastuttaa elämääni. Vuodenvaihteessa monissa yhdistyksissä saattaa vapautua paikkoja hallituksessa ja uusille Hyville Tyypeille on tarvetta. Ehkä sinäkin haluat harrastaa OAJ:tä?

Mahtavaa ja aktiivista syksyä kaikille! Olkaa minuun yhteydessä, jos jokin koulutusaihe polttaa mielessä. Ihana nähdä teitä taas!

Terveisin Anna Muikku, alueellinen koulutusvastaava

Tapahtumat

Tapahtuma | 12.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 14.12.2023

Yhdistysten joulutapaaminen

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.