Ohita navigaatio

”Elämä ei koostu niistä päivistä, jotka ovat menneet, vaan niistä, jotka ovat jääneet muistiin.” 

Aloitin OAJ Päijät-Hämeen alueyhdistyksen sihteerinä vuonna 2015 Matti Haverisen sihteerikauden jäädessä yhteen.  Väliaikaisen tuuraajan pesti muuttui useamman vuoden hallitustyöskentelyksi sihteerin tehtävää hoitaen. Nyt on aika kiittää kaikkia, sillä minä keskityn jatkossa oman yhdistykseni toimintaan. 

On ollut suuri ilo tutustua tarmokkaaseen puheenjohtaja Heli Pohjoseen. Hänen kanssaan hallitustyö sujuu vaikkakin toisinaan kokouksissa on ”sihteerikön” ollut haastavaa pysyä mukana energisen ja vauhdikkaasti etenevän puheenjohtajan matkassa. Puheenjohtajan lisäksi haluan tuoda kiitokset kaikille näinä vuosina hallituksessa yhtä aikaa toimineille henkilöille. Hallitustyöstä ei tulisi mitään ilman kaikkien panosta! 

Lisäkiitoksen ansaitsee myös tehokas ja avulias toimistosihteerimme Hillevi Kivistö. Ilman hänen apuaan en olisi selvinnyt kinkkisistä jäsenkyselyistä tai erilaisista muistamislistauksista. Hilleville toivotan ihania eläkepäiviä ja liikunnan riemuja! 

Hallitustoiminta on sisältänyt erilaisten kokousten (työvaliokunta, huoneistotoimikunta, hallitus, erilaiset työryhmät/tiimit ja ysi-jaos) lisäksi antoisia koulutustilaisuuksia hallitustyöskentelyn saloista esimerkiksi Messilässä ja Aulangolla. Hallitustyötä on syytä miettiä, suunnitella ja kehittää! Alueyhdistyksemme on innovoiva, jäseniään palveleva ja eteenpäin menevä! Hallitustoiminta on tuonut minulle runsaasti uusia tuttavuuksia, siitäkin olen iloinen! 

Tänä syksynä on ollut hienoa nähdä hallituskollegoita livenä, pitkän 1,5 vuoden koronatauon jälkeen. Asioista keskusteleminen on paljon antoisampaa ja rönsyilevämpää kasvotusten kuin tietokoneruudun välityksellä. Täytyy myöntää, että jopa yli kaksituntiset kokoukset ovat sihteerin silmin sujuneet hyvin!  

Kiitos vielä kaikille yhteisistä hetkistä alueyhdistyksen toiminnassa ja jutellaan, kun taas tavataan! 

 

Rauhaisaa joulunaikaa kaikille, 

Miia Alhonen  

OAJ Päijät-Hämeen alueyhdistyksen väistyvä sihteeri 

OAJ Asikkalan paikallisyhdistyksen pj 

Tapahtumat

Tapahtuma | 12.12.2023

Hallituksen kokous

Tapahtuma | 14.12.2023

Yhdistysten joulutapaaminen

Yhdistyksemme

OAJ Päijät-Häme toimii jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Yhdistys vastaa lahtelaisten yhdistysten neuvottelutoiminnasta.