Hallituksen kokous 1/2019

OAJ Päijät-Häme hallituksen kokous 28.1.2019

Vuoden 2019 ensimmäisessä hallituksen kokouksessa keskusteltiin toimihenkilöiden ja työryhmien jäsenten palkkioista ja muista hallitus kuluista.

Vuodelle 2019 vaikuttamistilaisuuksien avustussuunnitelmat tulee olla taloudenhoitajalla 15.2.2019 mennessä.

Mietittiin sloganeita eduskuntavaalikampanjaan

Ammatillisella toisella asteella ja AMK:ssa keväällä luottamusmiesvaalit. Työnantajakohtaisten yhdistysten perustamista on lähdetty selvittämään ammatillisissa yhdistyksissä

Jäsenille monenlaista mukavaa keväällä tiedossa ja kevät huipentuu tietysti School`s out ja etkoihin
Hallituksen kokous 2/2019

OAJ Päijät-Hämeen alueyhdistys piti vuoden 2019 toisen kokouksen keskiviikkona 20.03.2019 klo 16.30.

 

Hallitus käsitteli uudenmuotoista toimintakertomusta ja teki isompia ja pienempiä korjausehdotuksia työvaliokunnan tekemään luonnokseen. Toimintakertomus hyväksyttiin melko lyhyen keskustelun jälkeen. Taloudenhoitaja esitteli tilinpäätöksen ja opettajien huoneiston tilinpäätökset ja nekin hallitus hyväksyi.

 

Päätettiin jatkaa OAJ:sta saatujen neuvojen mukaisesti LAMK:n luottamusmiesten kautta 31.12.2019 saakka. Jäsenistölle järjestetään asiasta tilaisuus.

 

Pääluottamismiehet kertoivat opettajakohtaisista edunvalvontaan liittyvistä ajankohtaisista asioista.

 

Myönnettiin yksi ansiomerkki hakemuksen perusteella.

 

Hyväksyttiin yhdistysten vaikuttamisavustukset vuodelle 2019 Lahden lastentarhanopettajille, Heinolan ja Orimattilan paikallisyhdistykselle.

 

Suunnittelimme tulevia koulutuksia, joista saat tietoa seuraamalla yhdistyksen nettisivuja.

 

Keskusteltiin  eduskuntavaalitapahtumien järjestelyistä. Eduskuntavaalikahvilan annista on saatu runsaasti hyvää palautetta. Ääntä kohti- elokuvailta järjestettiin maaliskuussa ja ehdokkaita tavattiin Lahden torilla huhtikuussa. Valituksi tulleille ehdokkaille lähetettiin onnittelut ja OAJ Päijät-Hämeen tuotepaketti.