Yhteystiedot

OAJ:n Hämeen aluetoimisto

Vuorikatu 20 B
15110 Lahti

Toimistosihteeri
Hillevi Kivistö

puh. 03 734 9921


Toimisto avoinna koulujen työaikana:
ma - ti 8-16, ke - to 8-13, pe 8-12

OAJ Päijät-Hämeen
alueyhdistys ry

Vuorikatu 20 B
15110 LAHTI
oaj.paijat-hame(at)phnet.fi
Facebook/OAJ Päijät-Häme

Puheenjohtaja:
Heli Pohjonen
puheenjohtaja(at)
oajpaijathame.fi
puh. 040 558 2532

sihteeri
Miia Alhonen
sihteeri(at)oajpaijathame.fi
puh. 044 7780420

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:168783 kpl

Hallituksen kokous 1/2018

Uusi vuosi ja uusia naamoja kokouspöydän ympärillä! Hallituksen kokous aloitettiinkin esittäytymiskierroksella. Asialistalla olikin melkoisesti pituutta, kun monet hyvin toimineet käytänteet hyväksyttiin edelleen jatkuviksi.

Järjestäytymiskokouksen jännittävin käänne oli luonnollisesti uusien toimihenkilöiden nimeäminen ja tulevan hallituskauden vastuualueet on nyt jaettu seuraavanlaisesti:

-varapuheenjohtajat: Hilkka Raita, Airi Aikio ja Laura Tarvonen

-sihteeri: Miia Alhonen

-taloudenhoitaja: Eija Viitala

-tiedottaja: Anna Muikku

-koulutussihteeri: Hilkka Raita

-KLL -alueyhdyshenkilö: Miia Alhonen

-kokousemäntä: Miia Alhonen

-edunvalvontajaos: alueasiamies, alueen pääluottamusmiehet, Heinolasta kutsutaan opettajien luottamusmies, puheenjohtaja, Satu Varama on hallituksen edustajana, joka vastaa tämän ryhmän toiminnan tiedottamisesta ja yhteydenpidosta hallituksen, toimistosihteerin ja muiden toimijoiden kanssa

-koulutus- ja vaikuttamisjaos: koulutussihteeri Hilkka Raita, Heidi Savolainen, Eve Mykrä, Hillevi Petman, hallituksen edustaja on Anna Muikku, joka vastaa tämän ryhmän toiminnan tiedottamisesta ja yhteydenpidosta hallituksen, toimistosihteerin ja muiden toimijoiden kanssa

-huoneistotoimikunta: varapuheenjohtajat toimivat OAJ:n Päijät-Hämeen alueyhdistyksen edustajina. Lahden OAY:tä edustaa Mika Laitila.

-Huoneistovastaavana toimii puheenjohtaja Heli Pohjonen ja sihteerinä toimii alueyhdistyksen sihteeri Miia Alhonen.

-lakkopäälliköt: YSI Mika Laitila, LTOL Jaana Tuomainen, Ammatillinen Eija Viitala. Järjestövalmiuspäällikkö on Eija Viitala.

Kevään tapahtumien suunnittelu lähtee kunnolla käyntiin nyt, kun jaokset ovat muodostuneet. Tammi- ja helmikuulle on jo sovittu jaosten suunnittelupalavereita sekä koko porukan yhteinen seminaari 1.2. Tulevana syksynä päätettiin julkaista uusi OAJ Päijät-Häme Nyt -esite, joka jaetaan jäsenistölle Opettaja-lehden mukana.

Edunvalvonta-asioissa kentällä monessa suunnassa tuntuu olevan odottavat tunnelmat. Uusia sopimuksia neuvotellaan sekä otetaan käyttöön tulevana talvena. Samalla YT:t jatkuvat. Yleissivistävällä puolella kuuma peruna tällä hetkellä on vuosityöaikakokeilun valmistelu. Varhaiskasvatuslain toinen vaihe on käsillä ja tämän tiimoilta Hollolan varhaiskasvatusedustajat ovat puuhanneet tapaamista paikallisten kansanedustajien kanssa ja ovat tulleet kutsutuksi eduskuntavierailulle.

OAJ:n valtuustovaalit lähestyvät ja päätettiin toteuttaa jäsenille leffailta, jossa on mahdollisuus tutustua ehdokkaisiin lyhyesti. Lisäksi keskusteltiin lahtelaisia kuohuttaneesta lehtikirjoittelutapauksesta, jonka pääkohdat on julkaista alueyhdistyksen Facebook-sivuilla ja siellä onkin kiinnostuneita lukijoita riittänyt.