Yhteystiedot

OAJ:n Hämeen aluetoimisto

Vuorikatu 20 B
15110 Lahti

toimistosihteeri
Hillevi Kivistö

puh. 03 734 9921

Toimisto avoinna koulujen työaikana:
ma - ti 8-16, ke - to 8-13, pe 8-12

OAJ Päijät-Hämeen
alueyhdistys ry:

puheenjohtaja
Heli Pohjonen
puheenjohtaja(at)
oajpaijathame.fi
puh. 040 558 2532

alueasiamies
Marko Varjos
alueasiamies(at)oajpaijathame.fi

sihteeri
Miia Alhonen
sihteeri(at)oajpaijathame.fi
puh. 044 7780420

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:206217 kpl

Katja, Marjut ja Anneli

OAJ:n kevätvaltuusto 2018 16.-18.5.2018 

Päijät-Hämeen OAJ-valtuutetut: 
Tuija Tasa, lastentarhanopettaja, Lahti 
Katja Järvinen, luokanopettaja, Lahti 
Anneli Vainik, erityisluokanopettaja, Hollola 
Marjut Koukkula, luokanopettaja, Orimattila 

Valtuustokausi 2018-2022 avattiin varsin juhlavasti. Kolmepäiväisen kokouksen aikana käsiteltiin monia asioita. Järjestömme puheenjohtajan valinta lienee näistä tärkein. Olli Luukkainen valittiin seuraavaksi neljäksi vuodeksi jatkamaan ansiokasta työtään järjestömme puheenjohtajana. OAJ Päijät-Hämeen valtuustoaloitteen vastausta esitteli neuvottelujohtaja Petri Lindroos. 

Valtuustoaloitteessa OAJ Päijät-Häme esitti, että järjestömme aloittaa neuvottelut työnantajan kanssa palkkauksen ehdoista eri kuntien ja koulutuksenjärjestäjien yhteisille opettajille. Vastauksessa kerrotaan, että järjestö ottaa aloitteen asian huomioon valmistellessaan seuraavaa sopimuskierrosta koskevia tavoitteita kaikilla sopimusaloilla. Kevätvaltuustossa 2018 valitsi valtuuston kaksivuotisen puheenjohtajiston ja hallituksen. Valtuuston 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Katja Järvinen, OAJ Päijät-Hämeestä. Hienoa Päijät-Häme ja onnea Katja! 

Valtuuston työskenteli myös OAJ:n toimintasuunnitelman 2019-2020 sekä ajankohtaisten edunvalvonta ja järjestöasioiden parissa. Tärkeimpiä keskusteluaiheita olivat työhyvinvointi ja juuri julkaistu työolobarometri sekä vuosityöaika. Kokouspäivien aikana verkostoiduttiin, keskusteltiin ja opittiin uutta aamusta iltamyöhään. OAJ:n valtuustossa työskenteleminen on tärkeää ja arvokasta meille kaikille valtuutetuille. Toivommekin alueen ja yhdistysten yhteydenottoja ja evästystä tähän tärkeää edunvalvontatehtävään, johon te hyvät jäsenet olette meidät valinneet. Lue lisää valtuuston asioista alla olevasta linkistä: Valtuusto haluaa työhyvinvointiasiat vahvemmin esiin. 

Iloisin yhteistyöterveisin: Tuija, Katja, Anneli ja Marjut