Arvoisa eduskuntavaaliehdokas,

OAJ järjestää Educa- messujen yhteydessä eduskuntavaaliehdokkaiden verkostotapaamisen lauantaina 26.1.2019. OAJ Päijät-Häme toivoo, että mahdollisimman monella hämäläisellä ehdokkaalla olisi mahdollisuus päästä mukaa tapahtumaan. Tarjoamme teille kuljetuksen verkostotapaamiseen Lahdesta ja kutsumme teidät tapaamaan yhdistyksemme aktiiveja OAJ:n tapahtuman päätteeksi.


Lataa OAJ Päijät-Hämeen kutsu tästä ja OAJ:n kutsu tästä ja ilmoittaudu mukaan antoisaan tapahtumaan.26.1. 2019. Educa-messut. Päijäthämäläisille eduskuntavaaliehdokkaille ja jäsenille tarjotaan maksuton kyyti Educa- messuille. Messuilla pääsee kuuntelemaan kiinnostavia luentoja ja keskusteluja koulutukseen liittyvistä asoista.

19.2.2019 Eduskuntavaalikahvila Kulinaaritalossa Lahdessa. Eduskuntavaaliehdokkaat ja hallituksen väki keskustelevat koulutuksen ja kasvatuksen asioista OAJ:n vaalimateriaalien pohjalta. Tilaisuus on avoin kaikille Hämeen alueen eduskuntavaaliehdokkaille.

27.3.2018 Jäsenten vaali-ilta Finnkinossa. Jokisesta puolueesta yksi ehdokas esittäytyy ja kertoo puolueensa vaalitavoitteista (n. 30-40 min). Sen jälkeen rentoudutaan elokuvan ja elokuvaherkkujen parissa.

Kuvateksti