OAJ Päijät-Hämeen eduskuntavaalitilaisuudet

OAJ Päijät-Häme järjestää vaalikevään aikana kolme vaalitapahtumaa. Lisäksi yhdistyksemme edustajat ovat olleet mukana useammassa vaalitapahtumassa. 

Tammikuussa järjestimme ehdokkaille mahdollisuuden osallistua Educa messuille OAJ Päijät-Hämeen kyydillä. OAJ:n verkostotapahtuman jälkeen tapasimme ehdokkaita ja keskustelimme koulutusasioista. 

19.2. Kulinaaritalossa järjestettiin Eduskuntavaalikahvila, johon kutsuttiin jäsenyhdistysten puheenjohtajia ja varapuheenjohtajia keskustelemaan ehdokkaiden kanssa. Koulutuksesta kiinnostueita ehdokkaita oli paikalla reippaasti yli 20. Hienoa!

OAJ Päijät-Hämeen edustajat puheenjohtaja Heli Pohjonen, alueasiamies Marko Varjos ja varapuheenjohtaja Laura Tarvonen kävivät Hämeen vihreiden kutsusta tapaamassa Vihreiden puheenjohtajaa Pekka Haavistoa Puhu Pekalle- tilaisuudessa 2.2.2019. OAJ Päijät-Häme sai pitää tilaisuudessa puheenvuoron koulutusasioista. Nostimme esille mm. koulutuksen resurssien ja koko koulutusketujun laadun takaamisen, lähiopetuksen tärkeyden ja opettajan merkityksen varhaiskasvatuksessa ja kaikilla koulutusasteilla. 

FB_IMG_1550414742044.jpg
FB_IMG_1550414728321.jpg


FB_IMG_1549177166730.jpg

Kansanedustaja Mika Kari kutsui OAJ Päijät-Hämeen tapaamiseen keskustelemaan koulutusasioista. Tapaaminen pidettiin Seurahuoneen Tarattoriassa 11.2.2019. Mukana olivat puheenjohtaja Heli Pohjonen, alueasiamies Marko Varjos, varapuheenjohtaja Airi Aikio, taloudenhoitaja Eija Viitala, pääluottamusmies Esa Ukkola, OAJ- valtuutettu Anneli Vainik, hallituksen jäsen Hillevi Petman sekä Lahden oay:n ja LAston edustajat Mika Laitela ja Päivi Ivanoff-Lahtela. Tapaamisessa käytiin läpi kaikkien koultuusasteiden asioita ja keskustelu oli vilkasta. 

MVIMG_20190211_160741.jpgMVIMG_20190211_160815.jpgKiitos kaikille mukana olleille aktiivisesta keskustelusta!

 

Arvoisa eduskuntavaaliehdokas,

OAJ järjestää Educa- messujen yhteydessä eduskuntavaaliehdokkaiden verkostotapaamisen lauantaina 26.1.2019. OAJ Päijät-Häme toivoo, että mahdollisimman monella hämäläisellä ehdokkaalla olisi mahdollisuus päästä mukaa tapahtumaan. Tarjoamme teille kuljetuksen verkostotapaamiseen Lahdesta ja kutsumme teidät tapaamaan yhdistyksemme aktiiveja OAJ:n tapahtuman päätteeksi.


Lataa OAJ Päijät-Hämeen kutsu tästä ja OAJ:n kutsu tästä ja ilmoittaudu mukaan antoisaan tapahtumaan.26.1. 2019. Educa-messut. Päijäthämäläisille eduskuntavaaliehdokkaille ja jäsenille tarjotaan maksuton kyyti Educa- messuille. Messuilla pääsee kuuntelemaan kiinnostavia luentoja ja keskusteluja koulutukseen liittyvistä asoista.

19.2.2019 Eduskuntavaalikahvila Kulinaaritalossa Lahdessa. Eduskuntavaaliehdokkaat ja hallituksen väki keskustelevat koulutuksen ja kasvatuksen asioista OAJ:n vaalimateriaalien pohjalta. Tilaisuus on avoin kaikille Hämeen alueen eduskuntavaaliehdokkaille.

27.3.2018 Jäsenten vaali-ilta Finnkinossa. Jokisesta puolueesta yksi ehdokas esittäytyy ja kertoo puolueensa vaalitavoitteista (n. 30-40 min). Sen jälkeen rentoudutaan elokuvan ja elokuvaherkkujen parissa.

Kuvateksti