Laura Laakkosesta Päijät-Hämeen vuoden ammatillinen opettaja

Torstai 30.5.2019


IMG_20190529_153238.jpg

Päijät-Hämeen vuoden 2019 ammatilliseksi opettajaksi valittiin Salpauksen hoitotyön opettaja Laura Laakkonen. Palkinnon saaja julkistettiin OAJ Päijät-Hämeen järjestämässä perinteisessä Etkot- kevättapahtumassa 29.5.

Valitsijatoimikunta kiitti perusteluissaan erityisesti Lauran positiivista ja innostunutta asennetta, digiosaamista ja hyvää työkaveruutta. Hän on pedagogisesti ajan hermolla ja hyödyntää opetuksessaan mm. robotiikkaa ja digipedagogiikkaa sekä toimii verkkomentorina. Omaa osaamistaan Laura on kehittänyt opiskellen työn ohessa ja tuonut oppinsa myös opiskelijoiden ja kollegoiden käyttöön.  Opiskelijoiden keskuudessa Laura tunnetaan ammattitaitoisena, itsensä likoon laittavana, opiskelijat yksilöllisesti kohtaavana ja huumoria hyödyntävänä opettajana.

Päijät-Hämeen vuoden ammatillinen opettaja valittiin nyt jo neljättä kertaa. Palkinnon ovat aiemmin saaneet Salpauksen elintarvikealan opettaja Sari Lindroos (2016), LAMK:n hoitotyön lehtori Päivi Ivanoff-Lahtela (2017) ja Wellamo opiston musiikinopettaja Marja Jäppinen (2018). Tunnustuspalkinnon tarkoituksena on nostaa esille ammatillisten opettajien osaamista ja sen myötä kohottaa ammatillisen koulutuksen arvostusta.

Lämpimät onnittelut Lauralle!