Opettaja, vietä ilmainen luokkaretkipäivä huhtikuussa messuilla!

Maanantai 4.3.2019 klo 10:41


Tue äidinkielen tuntien oppeja ja tuo luokkasi mukaan Kirja käteen –tempaukseen. Samalla voit tutustuttaa oppilaitasi ihka eläviin maaseudun eläimiin.
Lapsimessut ja tapahtuman yhteydessä järjestettävä Hupicon sekä Elma-tapahtuma tarjoavat pääkaupunkiseudun 3.—6. luokkalaisille ilmaisen pääsyn lasten suosikkitapahtumaan perjantaina 12.4.2019!

Hupicon on isompien lasten telmimiskenttä, jossa pelaillaan, kokeillaan uusia harrastuksia ja rakennellaan pienoismalleja. Tänä vuonna Hupicon kannustaa lapsia etenkin lukuharrastuksen pariin uudella Kirja käteen –tempauksellaan, joka sopii hienosti tukemaan äidinkielen oppituntien antia!

Elma on puolestaan monille tuttu lämminhenkinen tapahtuma, jossa maaseudun eläimet valloittavat messuhallin ja messukävijät. Ponit, laamat, lehmät ja hevoset ovat joka vuosi jättäneet jälkensä monien pienten ja isompienkin kaupunkilaisten sydämiin. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustuta oppilaasi oikeisiin maatilojen eläinasukkaisiin.

 

Merkkaa jo nyt kalenteriisi perjantai 12.4. ja ilmoita kiinnostuksestasi saapua messuille luokkasi kanssa https://lapsimessut.messukeskus.com/info/opettajille/
Ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta varmistat, että saat pikapuoliin tietoa tarkemmasta ohjelmastamme koululaisryhmille.

 

Pssst! Vinkkaa tapahtumasta myös kollegallesi!