Hyvää uutta vuotta 2019!

Torstai 3.1.2019 klo 14:43
MVIMG_20181231_235503.jpg

OAJ Päijät-Häme toivottaa jäsenyhdistyksilleen ja niiden jäsenille sekä yhtistyökumppaneilleen menestyksekästä uutta vuotta 2019!

Tulevan vuoden tominnassa eduskuntavaalit näkyvät keskeisesti. OAJ Päijät-Häme järjestää kolme eduskuntavaalitapahtumaa. Hämäläisille eduskuntavaaliehdokkaille tarjotaan kulejetus Educa- messujen yhteydessä 26.1. järjestettävään OAJ:n verkostotapahtumaan. Alueyhdistyksen hallituksen edustajat tapaavat ehdokkaita verkostotapahtuman yhteydessä. Ehdokas: lataa OAJ Päijät-Hämeen kutsu tästä ja OAJ:n kutsu tästä ja ilmoittaudu mukaan mielenkiintoiseen tapahtumaan!

Kulinaari- talolla järjestetään 19.2. eduskuntavaalikahvila, johon kutustaan hämäläiset eduskuntavaaliehdokkaat sekä alueyhdistyksen aktiiveja. Luvassa on mielenkiintoisia keskusteluja koulutusasioista kahvikupin ja suolapalan äärellä.

Jäsenet pääsevät kuulemaan ehdokkaiden ja puolueiden ajatuksia koulutusmaailmasta Vaali-leffaillassa 27.3. Aluksi puolueiden valitsemat edustajat kerotvat puolueensa tavoitteista ja sen jälkeen nautitaan yhdessä elokuvasta.

OAJ Päijät-Häme järjestää tulevanakin vuonna mielenkiintoista koultuusta. Koulutustarjonta julkaistaan nettisivuilla helmikuun alussa. Tapahtumatiedot päivittyvät myös Facebookiin. Kannattaa seurata ilmoittelua ja osallistua tapahtumiin! OAJ:n aktiiveille järjestämään koultuukseen voi tutustua tästä linkistä